telefon contact Banca Transilvania telefon contact ING Bank traduceri ploiesti Vidanjari Iasi Fose Sushi Iasi pret reparatii frigidere bucuresti SEO agency Dubai Selfie 360 Bucuresti
Contact cazare Bran Moieciu - Han Curtea Veche Bran Moieciu

Contact cazare Bran

Contact cazare Bran Moieciu

Sunteti in cautare de contact cazare Bran Moieciu? Nimic mai simplu. Han Curtea Veche este solutia ideala! Suna chiar acum si fa o rezervare pentru un sejur de neuitat intr-un cadru de poveste, totul la doar 2 pasi de Castelul Bran.

Contact cazare Bran MoieciuPensiunea Han Curtea Veche Bran Moieciu ofera cazare in 5 camere duble,3 triple si 2 apartamente luxose ,cu capacitate maxima de 28 adulti,dotate cu televizor, cabina dus, grup sanitar propriu.

Contact cazare Bran Moieciu

Contact cazare Bran Moieciu: Un conac ce reconstitue atmosfera hanurilor de alta data situat intr-un peisaj de vis cu izvor, strabatut de un paraias, o frumoasa gradina (5000 mp).

Sub deviza: “Pe vremuri era mai bine iar la noi e ca pe vremuri” HAN CURTEA VECHE BRAN, Bran Moieciu ofera atmosfera unica intr-un cadru special, ospitalitate si confort ca si cum ati fi prieteni de o viata.

Fiind o locatie spectaculoasa cu vedere deosebita spre Muntii Piatra Craiului, Magura Branului si Castelul Bran, Pensiunea Curtea Veche este ideala pentru vacante. Este un loc ce te invita la odihna si relaxare dar totodata si la distractie si aventura.

Trimite un mesaj

Han Curtea Veche – Contact Cazare Bran Moieciu

  Contact Cazare Bran

  LOCALIZARE
  Bran, str. Branului, nr. 141
  ADRESA DE EMAIL
  HANCURTEAVECHE@GMAIL.COM

  CONTACT TELEFONIC
  0744.317.613

  PROGRAM
  NON-STOP (24/7)

  APEL TELEFONIC